innredning av lite rom

Vi skal flytte til mindre leilighet,trenger råd/tips for å innrede rommene mest mulig hensiktsmessig.
Spesielt soverommet til min sønn..han skal ha seng,pult,datautstyr,flatskjerm,klesskap…
alt dette på liten plass…hvordan???

Vist 1178 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Jeg synes faktisk de oppussingsprogrammene som går på tv gir veldig gode tips om slikt, både det engelske 60 Minutes Makeover som går på kanal FEM (?), det amerikanske Extreme Makeover: Home Edition med Ty Pennington som går på TV3 (?) og det norske Tid for hjem på TV2. Har fått mange aha-opplevelser av de kreative løsningene i disse programmene. (Er ikke i farten helt sikker på kanalene der de utenlandske programmene sendes.)

Her ville jeg nok snakket med en interiørarkitekt som er kreativ på planløsning. Hva må inn på rommet? Er det soveplasser? Oppbevaring av leker og klær? Lekeplass? Hvor stort er barnet?
Det er sentrale spørsmål før man setter i gang.
Innred etter størrelsen på barnet og ikke for voksne. Barn trenger ikke skap, senger, stoler etc. i voksen størrelse. Avpass størrelsen på møbler etter barna. Utnytt plassen under senger til skuffer, kurver. Fjern møbler og leker som ikke er i bruk.

Mye nyttig å finne på nett. Nå vet jeg ikke alder på sønnen din, men tipper bortimot tenåring ut fra “utstyrslisten”. Fant noen sider for deg i full fart. Lykke til :)
http://www.klikk.no/bolig/inspirasjon/article786585.ece
http://www.maisbonitos.com/17-ideer-for-ungdoms-rom/
http://www.ifi.no/kult-for-tenaringen

Mye praktisk under linkene som Mina M. la ut. F.eks. dette bildet synes jeg viser en suveren løsning for å kombinere mange nødvendige ting i et lite rom:

Annonse

Nye bilder